Agnes Drozd

Maak kennis met Agnes Drozd

Sinds december 2012 ben ik werkzaam als management assistente in de praktijk. Ik heb mijn master Pedagogiek en Onderwijskunde behaald aan de Universiteit van Wroclaw. Hiernaast heb ik een bachelor studie Economie afgerond. De vaardigheden die ik hieruit heb verkregen kan ik goed benutten bij mijn takenpakket binnen mijn huidige werk. Ik verzorg binnen Fysiotherapie Centrum de Tol alle administratieve en secretariële werkzaamheden en ben vaak het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Daarnaast draag ik zorg voor het aansturen van de overlegmomenten die er binnen de praktijk worden georganiseerd. Verder ben ik ook actief in het management van de praktijk. 

bedrijven-fysiotherapie-voor-bedrijven-medewerkers-intergratie-fitheid-mobiel-pijnvrij-ontlasten-fysio-Goes-Zeeland-Beveland
bedrijven-fysiotherapie-voor-bedrijven-houding-zitten-Manuele therapie-bij-baby's-en-kinderen-fysio-de-tol-Goes-specialisaties-specalisaties-specialisme-behandelingen-doelgroep-goes-fysio-fysiotherapie

Samen met het team van fysiotherapeuten plan ik de agenda’s en zorg ik dat de mensen die de praktijk moeten bezoeken snel en adequaat worden geholpen. Samen met hen streef ik ernaar de doelstellingen die de praktijk heeft gesteld te behalen.

 

Het ontvangen van mensen, het te woord staan van diegene die ons bellen en helpen van bezoekers die de praktijk bezoeken vind ik een leuk onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik streef ernaar dat de bezoekers van de praktijk zich bij ons op hun gemak voelen. 

 

– Management assistente
– Kwaliteitsmanagement