Schouder Fysiotherapie

Schouder fysiotherapie

Heeft u pijn aan uw schouder of andere schouderklachten? Loop daar niet te lang mee en kom naar Fysiotherapie centrum de Tol in Goes. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen met de schouder en kunnen u klacht dan ook zo nodig verminderen of verhelpen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij het Schouder Netwerk Zeeland (SNZ). Om deze reden verwijzen ook artsen en specialisten cliënten naar ons door. 

Wat houd het in?

Het Schouder Netwerk Zeeland (SNZ) is een groep van gespecialiseerde schouderfysiotherapeuten. Het SNZ heeft als doel de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen bij schouderklachten te optimaliseren. Dit gebeurt via specifieke scholing/cursussen, workshops en bijeenkomsten. Bij Fysiotherapie Centrum de Tol is Marco Tolhoek lid van het Schoudernetwerk Zeeland.

 

Patiënten met schouderklachten zijn bij ons aan het juiste adres. We leveren fysiotherapeutische zorg af met een hoge effectiviteit. Marco volgt specifieke cursussen voor de schouderproblematiek. Op deze manier kan hij blijven deelnemen binnen dit netwerk van schouderfysiotherapeuten. 

Het netwerk

Er is binnen het netwerk intensief contact met diverse schouderorthopeden van het Adrz in Goes en ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen. Daarnaast zijn de huisartsen in Zeeland bekend met dit netwerk, en kunnen u adviseren een afspraak te maken met ons.

Heeft u vragen of schouderklachten, dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0113 250097.

Voor meer informatie, kijk op de website van SchouderNetwerk Zeeland.

_86A4967-bewerkt 3
_86A4942 3