Uw zorgverzekering/vergoedingen

Uw zorgverzekering / vergoedingen

Uw ziektekostenverzekering
Nagenoeg iedereen heeft een hoofdverzekering bij een zorgverzekeraar, naar keuze kunt u zich aanvullend verzekeren en dat kan voor iedereen verschillend zijn. Als cliënt heeft u (of bij een leeftijd onder de 18 jaar de ouders/wettelijke verzorgers) zelf de keuze bepaald voor een eventuele aanvullende verzekering en de vergoeding die hieraan gekoppeld is.

De aanvullende verzekering (AV) en het Eigen risico:
Fysio- en manuele therapie valt voor veel aandoeningen (o.a. blessures, schouder-, nek- en rugklachten, hyperventilatie, rheumatische aandoeningen) onder de aanvullende verzekering (AV). Op de Aanvullende Verzekering is het wettelijk eigen risico voor de hoofdverzekering niet van toepassing.

De hoofdverzekering en het Eigen risico:
Voor chronische aandoeningen (lijst minister Borst: http://fysiovergoedingen.nl/chronische-lijst-fysiotherapie/) is er vergoeding vanaf de 21ste behandeling uit de hoofdverzekering. 

Op de hoofdverzekering is het eigen risico wel van toepassing.

Bij een chronische aandoening volgens de Lijst Borst worden dus de eerste 20 behandelingen door de AV vergoed of door uzelf als de AV niet toereikend is. Hierop is het eigen risico dus niet van toepassing.

Voor jongeren tot 18 jaar is er volledige vergoeding voor maximaal 18 behandeling uit de hoofdverzekering en daarop is er geen eigen risico van toepassing.

sportfysiotherapie-sport-fysiotherapie-fysio-Goes-Beveland-Sporten-Behandeling-begleiding-persoonijk-Tolhoek-Centrum-de-Tol
chronische-pijnproblematiek-schouder-schouderfysiotherapie-schoudernetwerk-Zeeland-manuele-therapie-manueelfysiotherapie-specialisaties-onze-specailisaties-specialiteiten-behandelingen-hoofd-rug-schouder-manueel-therpie-fysio-goes-Zuid-Bevalnd
chronische-pijnproblematiek-fysiotherapie-Centrum-De-Tol-Goes-Behandeling-belastbaarheid-beweegbaarheid-fit-worden-hulp-persoonlijk