Missie en visie

Missie

Onze missie is om als praktijk voor fysiotherapie, met duidelijk zich van elkaar onderscheidende fysiotherapeuten, in staat te zijn u adequaat en goed te helpen bij uw hulpvraag aan ons. Als collega’s onderling zijn wij in staat om elkaar te stimuleren, ondersteunen en te bekritiseren zodat we onze vakkennis kunnen uitwisselen, verdiepen en bij kunnen stellen waar dat nodig is. Dit doen we om te kunnen komen tot de best kwalitatief verantwoorde zorg voor de patiënten die op onze interventie en hulp rekenen en daarom graag bij ons behandeld worden.

medische-trainingstherapie-sportfysiotherapie-sport-fysioterhapie-De-Tol-Goes-Fysiobehandeling-behandeling-sportief-beweging

Visie

Fysiotherapie is een vak dat zich bezighoudt met het bewegen en functioneren van mensen en in het bijzonder met de klachten en beperkingen die hierbij kunnen ontstaan. Vanuit onze visie is geen klacht of aandoening identiek. Ieder mens met een gezondheidsprobleem hanteert dit anders, heeft hier eigen ideeën over en kan met zijn/haar gedrag het herstel bevorderen of belemmeren. Wij hanteren bij onze benaderingswijze de recente wetenschappelijke protocollen en richtlijnen die ontwikkeld zijn, zonder hierbij voorbij te gaan aan de individuele elementen die bij uw hulpvraag van belang zijn.