Praktijk

Praktijk

Fysiotherapie Centrum ‘De Tol’ is een praktijk met een breed aanbod van behandelmethodes voor verschillende doelgroepen. Op deze website kunt u uitgebreid kennismaken met wie wij zijn en waarvoor u een beroep op ons kunt doen. 

De praktijk bevindt zich in Goes. Hier is ook een oefenzaal aanwezig waar u kunt komen trainen.

De praktijk is ingericht voor behandeling van patiënten voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, shockwave therapie en sportfysiotherapie.

In onze praktijk kunnen ook groepsbehandelingen worden gegeven. Voor meer informatie vraag ernaar bij uw therapeut.

praktijk-shockwave-therapie-behandeling-fysiotherapie-de-tol-Tolhoek-fysio-therpaie-pijnvrij-pijn-klachten-hielspoor-knie-Goes
chronische-pijnproblematiek-fysiotherapie-Centrum-De-Tol-Goes-Behandeling-belastbaarheid-beweegbaarheid-fit-worden-hulp-persoonlijk

Laagdrempelige praktijk

De praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie en manuele therapie, hierdoor kan het behandelproces nauwkeurig worden bijgehouden. Dit maakt het eenvoudig de patiënt zelf en de huisarts goed te informeren over de voorgang van het behandeltraject.

 

De praktijk is laagdrempelig en de deuren staan altijd open voor het beantwoorden van vragen of het geven van adviezen. Bij een aanvraag voor behandeling zal er een afspraak voor behandeling binnen enkele dagen plaatsvinden, ook kunt u voor- en na werktijd bij ons terecht.

1e afspraak

Na een afspraak gemaakt te hebben, komt u voor de 1e keer met uw verwijsgegevens, id-bewijs en een handdoek naar de praktijk. Hier vindt een intakegesprek plaats. Als u zonder verwijzing komt, zal de fysio/manueeltherapeut eerst bepalen of hij u behandelen kan op basis van uw klachten. Er wordt van deze screening een verslag gemaakt voor de huisarts.

Indien er onvoldoende informatie beschikbaar is of als nader onderzoek gewenst is, neemt de fysio/manueeltherapeut contact op met de betreffende huisarts/specialist. Fysio/manuele therapie kan een oplossing bieden voor een tal van klachten aan het bewegingsapparaat. Na de eerste afspraak wordt er direct voor de volgende keer een afspraak ingepland. 

chronische-pijnproblematiek-medische-trainingstherapie-sportfysiotherapie-Fysiotherapie-Centrum-De-Tol-Goes-bewegen-Behandeling-sporten-begelieding-blessure-pijn-klachten
chronische-pijnproblematiek-manuele-therapie-bij-hoofdpijn-fysioterhapie-centrum-de-tol-fysio-Goes-Persoonlijk-zuid-Beveland-rug-hoofd-nek-been-knie-schouder-zeeland

Klachten

Wij doen ons best om u goed te behandelen. Maar als er klachten zijn kan de patiënt samen met de fysio/manueeltherapeut een klachtenformulier invullen, deze wordt dan z.s.m. afgehandeld. In het geval dat de klacht niet door de fysio/manueeltherapeut kan worden afgehandeld, is de praktijk aangesloten bij de klachtenregeling van het Genootschap voor Fysiotherapie. Een folder met alle informatie wordt u dan ter beschikking gesteld en krijgt u alle hulp. Uw dossier blijft van u.