Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Centrum De Tol

Last van uw rug, knie of pols? Dan bent u bij Fysiotherapie Centrum De Tol aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen. Fysiotherapie kan u helpen, zodat u weer soepeler kunt bewegen, dat u niet meer belemmerd wordt in uw dagelijkse bewegingen en dat u minder of geen pijn meer ervaart.

Met fysiotherapie pakken we klachten aan die zich kunnen bevinden op het gebied van de gewrichten, spieren en andere structuren die te maken hebben met bewegen en steunen. Er wordt samen met u aan de vooraf opgestelde behandeldoelen gewerkt en we doen er alles aan om deze doelen voor u te halen.

chronische-pijnproblematiek-schouder-schouderfysiotherapie-schoudernetwerk-Zeeland-manuele-therapie-manueelfysiotherapie-specialisaties-onze-specailisaties-specialiteiten-behandelingen-hoofd-rug-schouder-manueel-therpie-fysio-goes-Zuid-Bevalnd
chronische-pijnproblematiek-manuele-therapie-bij-hoofdpijn-fysioterhapie-centrum-de-tol-fysio-Goes-Persoonlijk-zuid-Beveland-rug-hoofd-nek-been-knie-schouder-zeeland

Een voorbeeld van behandeldoelen

  • Verbeterd functioneren van (een deel) het lichaam;
  • Optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening;
  • Het weer kunnen oppakken van uw dagelijkse activiteiten;
  • Verminderen van pijnklachten;
  • Ontspanning;
  • Verhelpen en trainen bij blessures en sport gerelateerde klachten.

Geen doorverwijzing nodig

U kunt bij ons terecht zonder of met verwijzing van de huisarts en of specialisten. Wij richten ons niet alleen op genezen, maar ook op het verminderen van de beperkingen die het gevolg van een aandoening of ziekte.

medisiche-trainingstherapie-sportfysiotherapie-fysiotherapie-fysio-bewegen-behandelingen-de-tol-tolhoek-goes-fysiobehandeling-persoonlijk

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit is een vraaggesprek, zodat de fysiotherapeut voldoende inzicht krijgt in uw klacht en welke beperkingen u ervaart. In dit gesprek zal er ook gekeken worden wat voor behandeling het beste past bij uw klacht.

Als u niet naar de praktijk kunt komen, dan kan de fysiotherapeut ook bij u thuis langskomen. Dit kan natuurlijk alleen als de behandeling dit toe laat. Op de praktijk zijn er mee faciliteiten aanwezig zodat we de behandelingen beter kunnen uitvoeren.